Krenuo je sa radom novi sajt identičan Artijani, na kom možete prodavati sve druge predmete koji nisu rukotvorine
a posedujete ih. Polovne, nove... nakit, garderobu, gadžete, telefone... Posetite Prodaj to

Uslovi korišćenja i privatnost na sajtu Artijana.com
Ovde će ukratko biti navedene osnove vezane za privatnost korisnika i njihovih ličnih podataka, na sajtu Artijana.com u daljem tekstu Artijana.

Artijana je mesto za prodaju rukotvorina koje ima za cilj da omogući kreativcima da ponude svoje proizvode i kupcima da te iste proizvode naruče. Artijana je samo posrednik u tome, i nikakva vrsta plaćanja se ne radi direktno na sajtu, već se sva izmirenja obaveza izvršuju između prodavca i kupca, kako se oni međusobno dogovore.

Artijana ne snosi odgovornost za neisporuku ili ne plaćanje proizvoda, to snose isključivo članovi sajta. Artijana ne garantuje da su svi proizvodi koji su na sajtu zaista i dostupni za kupovinu. To zavisi od ažurnosti i tačnosti prodavaca koji ih postavljaju. Niti za ažurnost prodavaca sa odgovorima.

Član sajta se postaje nakon besplatne registracije i potvrde na sajtu, da bi korisnik mogao da kupuje ili prodaje proizvod neophodno je da se registruje i da je ulogovan.

Otvaranje prodavnica i postavljanje artikala je potpuno besplatno. Način na koji će se sajt održavati je predstavljen na strani "Marketing"


Podaci koji se traže od korisnika su e-mail adresa, korisničko ime i lozinka. Opciono slika, puno ime i prezime, mesto stanovanja, web sajt.

Administratori sajta će nastojati da sve nesporazume između korisnika sajta reše na opšte zadovoljstvo i interes. Ali se ograđuju od bilo kakve materijalne ili krivične odgovornosti u slučaju konflikta između kupca i prodavca.

Artijana login podatke korisnika može čuvati i u "kolačićima" u slučaju da korisnik odabere opciju da ostane ulogovan.

Na sajtu se prikazuju Google oglasi, Artijana ne može da utiče kakvi će se oglasi prikazivati niti na koje adrese će voditi. To je određeno Google-ovom politikom privatnosti.

Artijana ne snosi odgovornost za eksterne linkove koje postavljaju korisnici, tu odgovornost snose isključivo korisnici koji ih postavljaju.

Poruke koje razmenjuju kupac i prodavac preko strane sa narudžbama proizvoda nisu dostupne drugim licima, eventualno mogu biti dostupne Administraciji radi rešavanja eventualnog spora. I uvida u ponašanje korisnika.

Administratori i urednici sajta mogu da izbrišu korisnika ili određen sadržaj na sajtu, ako ustanove da takav korisnik/sadržaj šteti ugledu sajta, širi bilo kakvu rasnu, versku, seksualnu ili nacionalnu mržnju. Direktno atakuje na privatnost drugog korisnika sajta. Sadržaj koji je zaštićen autorskim pravima.

Prodavci mogu postavljati samo vlastitu robu, i predmete ručne izrade koje su oni radili. Svi ostali artikli će biti izbrisani iz naše baze.

Sav sadržaj koji korisnici postave je u njihovom vlasništvu, Artijana uzima pravo samo da taj sadržaj koristi za svoje potrebe promovisanja i reklamiranja.

Ovaj tekst se može dopunjavati i menjati vremenom, članovi su dužni da ga povremeno pročitaju i budu upoznati sa njim.