Krenuo je sa radom novi sajt identičan Artijani, na kom možete prodavati sve druge predmete koji nisu rukotvorine
a posedujete ih. Polovne, nove... nakit, garderobu, gadžete, telefone... Posetite Prodaj to

Šta je Artijana?


Kako je Artijana nastala?

Kao u bajci, jednog zimskog nedeljnog jutra dok sam uz kafu čitao... hmm da, nastala je 23.11.2009. tako što sam slučajno pročitao jedan tekst o rukotvorinama, kreativcima i o tome da jednostavno nemaju gde na interentu da ponude svoje kreacije na prodaju.
Tada se upalila lampica!

Za pokretanje ovog projekta online prodavnice. Sledeći korak je bio kreiranje Fanpage-a na Facebooku, Kreativnost koja je za svega 3 dana brojala preko 1 000 fanova. Tada sam započeo rad i na sajtu.
Otkud muškarac u jednom svetu perli, minđuša, ogrlica? To ostaje misterija... možda je samo materijalni interes, možda fascinacija tim malim predmetima, koji su svaki priča za sebe, kao i kreativci koji ih prave.

Zašto to ime, Artijana?

Izgovorite ga deset puta na glas, sve će vam biti jasno.

 

Ko čini Artijanu

Artijanu čine kreativci, koji svojim ručnim radovima doprinose da ovaj sajt bude to što jeste. More kreativnosti gde je svaki predmet ma koliko mali i običan bio neophodan deo koji sačinjava to more.

 

Pridružite se, budite deo Artijane kao prodavac, kao kupac ili se jednostavno povežite putem društvenih mreža Facebook, Pinterest, Twitter, Tumblr, Youtube