Krenuo je sa radom novi sajt identičan Artijani, na kom možete prodavati sve druge predmete koji nisu rukotvorine
a posedujete ih. Polovne, nove... nakit, garderobu, gadžete, telefone... Posetite Prodaj to

 

Profil prodavca


Lokacija: Niš, Srbija

Prodavnica: MojSapun

Websajt: mojsapun.blogspot.com/

Registrovan od: 06. Apr 2012.Biografija:
Ručno pravljeni sapuni su moj hobi kojim ispunjavam slobodno vreme: o njima volim da čitam, da razmenjujem iskustva sa drugim hobistima, da ih koristim i da ih pravim! U procesu izrade primenjujem i topli i hladni postupak. Sa toliko puno ulja i butera koji su mi pri ruci vrlo često iz moje "kuhinje" izađu i razne mazalice. Kontakt: mojsapungm@gmail.com

Profil prodavca

Omiljeno

Omiljenih proizvoda (0)

Omiljenih prodavaca (0)

Statistika

Registrovan: 06. Apr 2012.

Proizvoda u prodavnici: 0

 

 

 

omiljen

Moj Sapun...

Moj Sapun... Ovo je mesto na kome možete pronaći ručno pravljene sapune na bazi biljnih ulja i butera. Pravim ih sama a u izradi koristim maslinovo, palmino, kokosovo i ricinusovo ulje uz različite dodatke poput kozjeg mleka, kakao ili ši butera, aktivnog ulja, etarskih ili mirisnih ulja.

Postoje mnogi pozitivni efekti koje ručno pravljeni sapuni pružaju tokom upotrebe. Oni neguju kožu zbog toga što sadrže glicerin nastao kao rezultat saponifikacije, a u zavisnosti od recepture, i mnoge druge prirodne dodatke (poput kozjeg mleka, lekovitog bilja...) što upotpunjuje kompletnu negu. Takodje, kada se uzme u obzir da u njima nema dodatih hemikalija, poput penušavaca ili konzervanasa, njihovim korišćenjem obezbedjuje se „zdraviji“ pristup higijeni.

Kontakt: mojsapungm@gmail.com
Omiljeni materijali
maslinovo, palmino, kokosovo ulje, buteri, etarska ulja...

Proizvodi